Po intenzívnom tréningu vaše telo potrebuje nielen bielkoviny, ale je potrebné doplniť aj zásoby glykogénu. Recovery Max poskytuje vysoko glykemické sacharidy, srvátkový proteín, ako aj zinok a horčík. Teraz si dokonca môžete vychutnať svoj regeneračný nápoj aj ako zmrzlinu! S minimálnym úsilím, ale s maximálnou chuťou. Vyskúšajte to!
Regeneračná zmrzlina - čokoláda
Ingrediencie pre 2 porcie:
Zmrzlina
- 3 kopcovité polievkové lyžice prášku PowerBar Recovery Max Čokoláda
- 2 polievkové lyžice mandľového masla
- 200 ml mandľového mlieka
Topping
- Mandle nakrájané na plátky
Príprava
- Zmiešajte v miske mandľové maslo s práškom Recovery Max. K zmesi postupne vmiešajte mandľové mlieko a pokračujte, až kým nebudete mať pudingovú konzistenciu.
- Mandle zľahka opečieme na panvici a necháme ich vychladnúť.
- Naplňte krém do dvoch pohárov a dajte do mrazničky na 60 - 90 minút, kým nedosiahnete požadovanú zmrzlinovú konzistenciu.
- Nechajte ju niekoľko minút odstáť a pridajte mandľové plátky, alebo si ju jednoducho vychutnajte čistú!
- Teraz máte regeneračnú chuťovku, na ktorú sa môžete tešiť po tréningu.
Malinovo-ľadový Skyr
Ako alternatívu môžete tiež vyskúšať našu malinovú príchuť na jednoduchú, ale veľmi lahodnú zmrzlinu. Dobrú chuť!
Ingrediencie pre 2 porcie:
Zmrzlina
- 6 kopcovitých polievkových lyžíc prášku PowerBar Recovery Max Maliny
- 6-8 polievkových lyžíc bieleho jogurtu Skyr
Topping
- 1 hrsť malín
- približne 2 lyžice semien granátového jablka
- pár lístkov mäty
Príprava
- Pridajte prášok PowerBar Recovery Max do Skyru a premiešajte. Zmes naplňte do dvoch pohárov a dajte do mrazničky na 60 - 90 minút.
- Nechajte ju 10 minút odstáť
- Maliny nakrájajte na kúsky a pridajte ich spolu so semiačkami granátového jablka a s mätou ako topping na zmrzlinu.
- Regenerácia nikdy predtým nechutila lepšie!
Originálny článok: https://www.powerbar.eu/en_INT/blog/all/recipes/recovery-ice-cream-recovery-as-never-tasted-before