PowerBar Build Whey Protein Isolate & Hydrolysate prášok, čokoláda

47,00
 Skladom Nová Lesná 1ks
loader Ďalšie farby a možnosti...
 Odporučiť

Maximalizuj svoj športový výkon s produktmi Powerbar Black Line

PowerBar Build Whey Protein Isolate & Hydrolysate je špičkový proteínový doplnok určený pre športovcov a fitness nadšencov, ktorí hľadajú efektívnu podporu pre rast svalov a regeneráciu po intenzívnych tréningoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký obsah bielkovín: obsahuje 20 g proteínu na porciu, zloženého zo 100% srvátkového proteínu, kombinácie izolovaného a hydrolyzovaného srvátkového proteínu, čo zaisťuje maximálny prínos pre svalový rast a opravu.
  • Rýchla absorpcia: Hydrolyzovaný proteín je predtrávený, čo umožňuje rýchlejšiu absorpciu aminokyselín do svalov, urýchľuje regeneráciu a znižuje čas potrebný na zotavenie.
  • Nízkokalorický: Prášok obsahuje minimálne množstvo tuku a cukru, čo ho robí ideálnym pre tých, ktorí sledujú svoju kalorickú bilanciu.
  • Bez laktózy a lepku: Vhodný pre osoby s intoleranciou na laktózu a lepok
  • Optimalizácia výkonu: Navrhnutý na podporu optimálnej regenerácie svalov, čo umožňuje intenzívnejšie a častejšie tréningy.
  • Čistota a kvalita: Vyrábaný s použitím najkvalitnejších ingrediencií a pod prísnou kontrolou kvality, zaisťujúc čistotu a efektívnosť každého balenia.

Odporúčané použitie:

Denná dávka: 1 porcia
Návod na miešanie: Pridajte 25 g prášku (cca 2 odmerky) do 150 ml vody a dôkladne premiešajte. Odmerka je súčasťou balenia.

Bezpečnosť a Certifikácia

Všetky produkty Powerbar Black Line sú uvedené na Cologne List® a boli testované a certifikované Informed Sport (LGC) na zakázané látky, čo poskytuje športovcom vyššiu úroveň bezpečnosti a dôvery.

Modelová radaBLACK LINE
Hmotnosť / Objem550 g
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...