PowerBar Fuel 90 športový nápoj 94 g citrón

5,00
 Skladom Hrádok 3ks
loader Ďalšie farby a možnosti...
 Odporučiť

Maximalizuj svoj športový výkon s produktmi Powerbar Black Line

PowerBar Fuel 90 je športový nápoj vyvinutý tímom vedcov a profesionálnych športovcov. Tento iontový nápoj obsahuje v jednej porcii 90 g sacharidov v pomere 1:0,8 glukózy a fruktózy, čo podľa aktuálnych vedeckých poznatkov prispieva k zvýšenej oxidácii sacharidov a zlepšenej črevnej tolerancii. PowerBar Black Line Fuel 90 je ideálnym riešením pre športovcov, ktorí potrebujú spoľahlivý a efektívny zdroj energie na podporu svojho výkonu a vytrvalosti aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký obsah sacharidov: 90 g sacharidov v 1 sáčku zabezpečuje rýchle a efektívne doplnenie energie.
  • Optimálny pomer glukózy a fruktózy: Pomer 1:0,8 pre lepšiu oxidáciu sacharidov a zlepšenú črevnú toleranciu, podložený vedeckými štúdiami.
  • Vhodné pre rôzne fázy tréningu: Ideálne na použitie pred a počas stredne intenzívneho až intenzívneho cvičenia, čo zaručuje flexibilitu a univerzálnosť použitia.

Bezpečnosť a Certifikácia

Všetky produkty PowerBar Black Line sú uvedené na Cologne List® a boli testované a certifikované Informed Sport (LGC) na zakázané látky, čo poskytuje športovcom vyššiu úroveň bezpečnosti a dôvery.

Odporúčané použitie:

Rozmiešajte obsah sáčka v 500 ml vody. Pite 1-3 porcie za hodinu podľa potreby pri stredne až vyššej vytrvalostnej záťaži.

Modelová radaBLACK LINE
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...